Se ”The Flash” med Ezra Miller – Nu på HBO Max!

The Flash – Ezra Miller lyser i DC:s nyaste storfilm

Ezra Miller tar huvudrollen i DC:s spännande och omtalade film, ”The Flash”. Missa inte chansen att uppleva superhjältedramatik i toppklass – nu tillgänglig för streaming på HBO Max. Är du redo för en fartfylld upplevelse denna helg?

Om du missade den på bio – här är din chans

För dem som inte hann uppleva ”The Flash” på biograferna, är det ingen orsak till besvikelse längre. Warner Bros’ film, producerad av DC Studios, har landat på streamingplattformen HBO Max. Med dess ankomst erbjuder den fart och spänning för alla filmälskare.
Testa HBO Max

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HBO Max.

En film som skapade rubriker före sin premiär

The Flash debuterade på biografer i juni och togs emot positivt av både publik och kritiker. Även innan dess release var den en samtalsämne – inte bara för dess uppskjutna premiärdatum utan också i ljuset av Ezra Millers uppmärksammade händelser i offentligheten. Trots allt, undvek filmen negativitet och gav nytt liv till DC:s filmvärld.

En resa genom tiden med oväntade konsekvenser

Barry ”The Flash” Allen tar risker genom att använda sin superkraft för att ändra det förflutna, i ett försök att rädda sin familj. Men när saker och ting inte går enligt plan, är resultatet katastrofalt. Han skapar en verklighet där superhjältar inte existerar, och plötsligt är det framtiden som står på spel.

Stjärnspäckad ensemble bakom och framför kameran

Regisserad av Andy Muschietti och skriven av ett team bestående av John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Joby Harold och Christina Hodson, erbjuder ”The Flash” enastående skådespelarinsatser. Förutom Miller, ser vi namn som Michael Shannon, Sasha Calle och Michael Keaton.

Streama nu i 4K på HBO Max

För de som söker optimal filmupplevelse, ”The Flash” är tillgänglig i 4K-kvalitet på HBO Max och har en speltid på 2 timmar och 24 minuter. Ta chansen att uppleva denna episka superhjälteberättelse från ditt eget vardagsrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait