Anime Topplista vintern 2023

Inledning

Förbered dig på några spännande anime-premiärer som kommer att fånga ditt intresse och hålla dig underhållen! I den här artikeln listar vi de fem mest efterlängtade anime-serierna som du inte vill missa. Från sportdramer till actionäventyr och spionintriger – här är något för alla anime-fans!

  • 5.BLUELOCK
  • 4.Boku no Hero Academia 6th Season
  • 3.Fumetsu no Anata e Season 2
  • 2.Spy Kyoushitsu
  • 1.VINLAND SAGA SEASON 2

BLUELOCK

Japans önskan om att vinna VM leder den japanska fotbollsförbundet att starta ett nytt intensivt träningsprogram för att hitta landets nästa striker. Tre hundra högskolespelare tävlar mot varandra om positionen, men bara en kommer att komma ut som segrare. Vem bland dem kommer att vara mittfältaren som inleder en ny era av japansk fotboll?

Boku no Hero Academia 6th Season

Med Bakugo och Todoroki gör Deku sin arbetsstudie på hjälten nummer ett, Endeavors, kontor. Han jobbar hårt i den bästa möjliga miljön och växer som hjälte och använder Blackwhip, en ny Quirk som gömde sig i One For All. Samtidigt drabbar Tomura Shigaraki från League of Villains samman mot Metahuman Liberation Army, ledd av Re-Destro. Medans Tomura Shigaraki tvingas in i en hörna mot Re-Destro, återvinner han glömda minnen från sin fruktansvärda barndom och blir ännu mer farlig. Han övervinner Metahuman Liberation Army, utökar sin inflytande och har nu tillräckligt med makt för att förstöra allt.

Fumetsu no Anata e Season 2

Det har nästan gått 40 år sedan Fushi sågs. Smärtan av att förlora dem han älskade blev för mycket att bära, så han valde ett liv i ensamhet. Hans frånvaro hindrade dock inte hans dödliga fiender, Nokkerna, från att föra kaos. För att förhindra att ytterligare blod ska spillas, bryter han sin långa tystnad för att kämpa mot dem igen. Han behöver inte vänner för att överleva det här, men han kommer behöva dem för att leva.

Spy Kyoushitsu

Flera länder som nu befinner sig i konflikt använder sig av coverta operatörer i stället för missiler. Lily rekryteras till spionutbildning, men hennes praktiska färdigheter är helt katastrofala. Desperat för att klara sig igenom utbildningen hoppar hon på chansen att gå med i den mystiska ”Tomoshibi”-teamet. Dessvärre är teamet fyllt med ännu mer hopplösa spioner. Tillsammans måste de bemästra den Omöjliga Uppgiften och besegra deras genialiske instruktör, men det verkliga syftet med deras klassrum är mer skrämmande än vad de kan föreställa sig.

VINLAND SAGA SEASON 2

ett nytt millennium börjar i den södra delen av Jyllandhalvön i Danmark. Efter sin långvarige fiende Askeladds död har Thorfinn förlorat sin mening med livet. Han blir köpt av markägaren Ketil som en slav och ägnar sig åt omfattande jordbruk på hans gård.
Thorfinn träffar en ung man där, Einar, som också är slav som han. Mötet med Einar får Thorfinn att möta sina synder och börja hitta mening i livet.
Å andra sidan försöker Canute, som har blivit kung över England, utöka sitt territorium för att etablera ”det lovade landet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait