Fjällbackamorden:

1 ”I betraktarens öga” (2012): Den första filmen i serien handlar om Erica Falck (Claudia Galli Concha), en kriminalförfattare som återvänder till sin hemstad Fjällbacka efter sin föräldrars död. Hon blir inblandad i en mordutredning där hennes barndomsvän är huvudmisstänkt. Patrik Hedström (Richard Ulfsäter), en polis i Fjällbacka, leder utredningen.

2 ”Tyskungen” (2013): I den andra filmen i serien hittas en liten flicka mördad i en damm. Erica och Patrik försöker ta reda på vem som dödade henne och varför.

3 ”Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar” (2013): I den tredje filmen i serien hittas en ung kvinna död i vattnet utanför Fjällbacka. Erica och Patrik blir indragna i utredningen och upptäcker att offret hade en hemlighet.

4 ”Fjällbackamorden: Vänner för livet” (2013): I den fjärde filmen i serien hittas en man mördad i sin trädgård. Erica och Patrik upptäcker att hans grannar har en rad hemligheter och motiv för att ha mördat honom.

5 ”Fjällbackamorden: I denna stilla natt” (2013): I den femte filmen i serien dödas en man på en julmarknad. Erica och Patrik utreder fallet och upptäcker att offret hade många fiender.

6 ”Fjällbackamorden: Strandridaren” (2013): I den sjätte och sista filmen i serien hittas en man död på stranden. Erica och Patrik upptäcker att fallet är kopplat till en händelse som inträffade för många år sedan.

Fjällbackamorden-serien är en populär svensk kriminalserie baserad på Camilla Läckbergs böcker om Erica Falck och Patrik Hedström. Serien är känd för att ha vackra naturmiljöer och en mysig atmosfär samtidigt som den innehåller spännande mordgåtor. Skådespelare som Claudia Galli Concha, Richard Ulfsäter, Eva Fritjofson och Ann Westin medverkar i serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait