Hamilton-serien: En svensk thriller baserad på Jan Guillous böcker

Hamilton-serien, baserad på Jan Guillous böcker, erbjuder en spännande inblick i den svenska agenten Carl Hamiltons (Stellan Skarsgård) farofyllda uppdrag för att bekämpa terrorism och internationell brottslighet. I serien får vi följa Hamilton på äventyr över hela världen, från att avslöja sovjetiska spioner i ”Coq Rouge” (1989) till att förhindra en kärnkraftsreaktor från att sprängas i ”Den demokratiske terroristen” (1992).

I ”Vendetta” (1995) tar Hamilton oss till Sydafrika för att stoppa en planerad terroristattack, medan ”I Nationens Intresse” (2012) ser Mikael Persbrandt axla rollen som Hamilton när han kämpar för att skydda Sveriges politiska ledare. I ”Inte Utan Min Dotter” (2012) spelar Persbrandt en central roll i en dramatisk räddningsaktion i Mellanöstern.

Denna klassiska thriller-serie erbjuder inte bara högoktanig action, utan också en realistisk och trovärdig skildring av internationell spionverksamhet. Förutom Skarsgård och Persbrandt får vi se kända ansikten som Katja Flint, Ernst-Hugo Järegård och Reine Brynolfsson. Upplev den nervkittlande spänningen i Hamilton-serien genom att streama de fem filmerna på C More och fördjupa dig i världen av internationell spionage och farliga uppdrag.

Testa C MORE här!

Inlägget är reklam för C MORE och innehåller annonslänkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait