Netflix Topplista!

10 populära Netflix serier

  1. Stranger Things
  2. The Witcher
  3. The Umbrella Academy
  4. Narcos
  5. The Crown
  6. House of Cards
  7. Master of None
  8. Orange is the New Black
  9. Bojack Horseman
  10. Black Mirror

Stranger Things

En grupp unga vänner försöker lösa gåtorna kring en märklig och farlig värld som finns parallellt med den vanliga världen.

The Witcher

En före detta monsterjägare, Geralt av Rivia, försöker hitta sin plats i en värld där människor ofta är mer farliga än monster.

The Umbrella Academy

En grupp unika individer med speciella förmågor som har uppfostrats att bli en superhjältegäng måste återförenas efter en lång tids separation för att rädda världen.

Narcos

En historisk dokudrama som följer den colombianske narkotikasmugglaren Pablo Escobar och hans kamp mot colombianska myndigheter och DEA.

The Crown

En dramaserie som följer den brittiska drottning Elizabeth II:s liv och hennes regeringstid från 1940-talet till idag.

House of Cards

En politisk thriller som följer den ambitiösa politikern Frank Underwood och hans karriär i Washington D.C.

Master of None

En komediserie som följer den unge skådespelaren Dev som försöker navigera livet i New York City medan han letar efter kärlek, karriär och mening.

Orange is the New Black

En komediserie som följer Piper Chapman, en ung kvinna som döms till fängelse efter att ha smugglat narkotika åt sin dåvarande flickvän. Serien utforskar livsöden och relationer mellan fångarna och personalen på fängelset.

Bojack Horseman

En animerad komediserie som följer den före detta TV-stjärnan Bojack Horseman och hans försök att återupprätta sin karriär och hans personliga liv i Hollywood.

Black Mirror

En antologiserie som utforskar hur teknologi påverkar människors liv på olika sätt, oftast på ett mörkt och obehagligt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait