HBO Topplista Serier!

Här är vår topplista över serier från HBO Max.

Testa HBO Max

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HBO Max.

1. Game of Thrones – En episk fantasydrama som utspelar sig i en värld där adel, makt och ätten är allt. Serien följer olika karaktärers kamp om tronen i den fiktiva världen Westeros.

2. Westworld – En science fiction-drama som utspelar sig i en fiktiv värld där människor kan besöka en vildmarksthema park med robotar som befolkar den. Serien utforskar teman som kunskap, minne och mening med livet.

3. Succession – En dramaserie som följer en mäktig och kontroversiell mediekoncernsfamilj och deras interna konflikter och maktkampar.

4. Big Little Lies – En miniserie som följer livet för en grupp välbeställda kvinnor i en liten kuststad och hur deras liv förändras när en mordutredning öppnas.

5. The Sopranos – En dramaserie som följer den maffialedaren Tony Sopranos liv, både på jobbet och hemma, samt hans strider med sin familj, företag och psyke.

6. True Detective – En antologiserie som följer olika polisutredningar där varje säsong fokuserar på en ny historia och en ny grupp poliser.

7. The Wire – En dramaserie som följer olika grupper i Baltimore, inklusive polisen, narkotikahandlare och journalister, och hur deras vägar korsas och påverkar varandra.

8. Veep – En politisk komediserie som följer den fiktiva vicepresidenten Selina Meyer och hennes team när de försöker navigera politiskt landskap i Washington D.C.

9. The Mandalorian – En science fiction-drama som utspelar sig i Star Wars-universumet och följer den ensamma skjutaren Mandalorianen och hans äventyr efter fallet av Galaktiska rådet.

10. His Dark Materials – En fantasydrama som följer den unga hjältinnan Lyra Belacqua och hennes resa genom en parallell värld där varje människa är förenad med en djurengudom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait