9 bästa animeserierna våren 2022

  • 1.SHIELD HERO
  • 2.SPY X FAMILY
  • 3.KAGUYA SAMA S3
  • 4.KOMI SAN S2
  • 5.DATE A LIVE S4
  • 6.SCIENCE FELL IN LOVE S2
  • 7.AHAREN SAN
  • 8.TQQ MOVIE
  • 9.TOMODACHI GAME

1. SHIELD HERO

Genre

Action,Adventure,Drama,Fantasy,Seinen

Om SHIELD HERO

SHIELD HERO är en av dom bättre animeserierna som handlar om världar som är parralella till vår egna, de flesta känner nog till detta som Isekai. De senaste åren har det släppts mängder av just såna serier men SHIELD HERO är klart en av de bättre. Är du en fantasynörd kommer du älska SHIELD HERO.
Naofumi Iwatani, en vanlig student, blir kallad till en annan värld som en av de fyra hjältarna. Naofumis roll i allt detta är hjälten med skölden, utvald för att skydda folket från katastrofer som härjar landet. Han förbereder sig för att motarbeta nästa katastof som kan komma att bli den största hittills. Sköldens hjälte reser sig återigen för att försvara de som är honom kärt.

2.SPY X FAMILY

Genre

Action,Comedy,Shounen

Om SPY X FAMILY

Alla har en del av sig själva som man inte kan visa för någon annan.
I en tid när länder var involverade i ett våldsamt krig om information, stred man bakom stängda dörrar. Nationerna Ostania och Westalis hade varit i ett stillastående kallt krig i decennium. Westalis skickar sin mest talangfulle spion ”Twilight” på ett superhemligt uppdrag för att utreda Donovan Desmonds motiv, ordförande för Ostanis nationella parti. som hotar världsfreden.
Detta uppdrag blir känt som ”Operation Strix.” och målet är att sammanföra en familj på en vecka, för att sedan kunna infiltrera de sociala sammanställningar som är organiserade av elitskolan som Desmonds son går på.
Världsfreden är nu i händerna på denna nya familj, och deras resa kommer vara full av äventyr och överraskningar.

3.KAGUYA SAMA S3

Genre

Comedy,Psychological,Romance,School,Seinen

Om KAGUYA SAMA S3

Schuchiin Akademin, en elitskola för de mest talangfulla. det var här som Vice president Kaguya Shinomiya och president Miyuki Shirogane träffades. De flesta trodde nog att deras förhållande skulle bli som en dröm, och att två genistudenter skulle komma att bli det perfekta paret. Men det verkar som att båda har alldeles för mycket stolthet för att ens erkänna att dom är intresserade. Detta kommer att bli till en tävling, vem kan få den andra att erkänna sina känslor först?

4.KOMI SAN S2

Genre

Comedy,School,Shounen,Slice of Life

Om KOMI SAN S2

Det är Shouko Komis första dag på den prestigefyllda privatskolan Itan, hon har redan blivit skolans madonna. Med hennes långa svarta hår och vackra yttre, så fångar hon allas uppmärksamhet. Det finns bara ett problem, trots sin vackra figur och hennes popularitet så är Shouko extremt dålig på att kommunicera med andra.

5.DATE A LIVE S4

Genre

Comedy, Romance, Sci-Fi
Fjärde säsongen av DATE A LIVE.

6.SCIENCE FELL IN LOVE S2

Genre

Comedy, Romance

Om SCIENCE FELL IN LOVE S2

Bland större delen av befolkningen så anser man att vetenskap kan förklara de mesta, men av universums många fenomen så är det många delar av människors liv som vetenskap inte har kunnat hitta något svar på. Ett av de mest kända fenomenen är kärlek, det kan verka omöjligt att applicera en vetenskaplig teori på en sån komplex känsla, men detta kommer inte att hindra de våghalsigt paret som denna serie handlar om.

7.AHAREN SAN

Genre

Comedy,School,Shounen

Om AHAREN SAN

Historien handlar om det dagliga livet som de oseparerbara vännerna, Reina Aharen och Raidou lever. Aharen är inte jättebra på att mäta avståndet mellan folk eller personliga gränser heller för den delen. Och Raidou kände till en början att det fanns ett visst känslomässigt avstånd mellan dem. Men en dag när Raido plockar upp ett suddgummi som Aharen har tappat, krymper avståndet snabbt och de kommer nästan obehagligt nära varandra.

8.TQQ MOVIE

Genre

Comedy, Romance

Om TQQ MOVIE

Fuutarou Uesugi har det extremt lätt i skolan, men hans liv är svårt på andra sätt. Hans skrytsamma samt tillbakadragna personlighet har lämnat honom utan vänner, att hans familj är upp över öronen i skulder gör inte saken bättre. En dag så bråkar Uesugi med en kvinnlig utbytesstudent som har tagit hans skrivbord, detta leder till att båda genast börjar ogilla varandra. Samma dag så kommer ett erbjudande som skulle kunna hjälpa hans familj att bli helt skuldlös, han ska vara privatlärare åt en rik familjs dotter, och dottern visar sig sedan vara ingen mindre en hans nyfunna nemesis.

9.TOMODACHI GAME

Genre

Game,Psychological

Om TOMODACHI GAME

Studenten Katagiri Yuichi värderar vänskap över allt annat i livet, han lever ett fulländat liv med hans nära vänner.
Efter en olycka dras dom dock in i ett spel, som kräver att dom ska betala tillbaka sin skuld. Det enda sättet att vinna över ”Tomodachi Game” är att inte tvivla på sina vänner. Mänsklighetens sanna jag blir avslöjat i detta psycholigiska spel.

1 Kommentar on “9 bästa animeserierna våren 2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait