Suzume no Tojimari, Sverigepremiär

Makoto Shinkais nya storfilm har äntligen fått ett satt datum i Japan, och nu även i Sverige, den kommer till svenska biografer den 14 april

Datumet för premiären är den 11 november. Väldigt många ser fram emot denna film med tanke på vilken mottagning hans senast filmer har fått, Your name, och Weathering with you. Medans vi väntar på Suzume no Tojimaris premiär, så är det ett perfekt tillfälle för er som inte sett hans tidigare filmer att kika på dem. Jag kan faktiskt påstå utan att överdriva, att båda dom med lätthet kvalar in på min top 10 lista över de bästa filmer jag någonsin sett.

Vad handlar Suzume no Tojimari om?

Bortsett från trailern vet vi inte jättemycket om hans senast film, Enligt press releasen sa Makoto Shinkai ett fåtal ord om filmens atmosfär. Reggisören Makoto Shinkai sa att vi måste tänka nog på att stänga många av dörrarna som vi ibland lämnar öppna, och att han har gett ansvaret för det till Suzume som kommer resa runt i Japan för att stänga vissa dörrar. Makto Shinkai hoppas av hela sitt hjärta att hans nya film kommer få publiken att lämna bion med ett leende.

Shinkai tillade att denna film är ”en historia om att kunna gå vidare”

1 Kommentar on “Suzume no Tojimari, Sverigepremiär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait