Yellowstone-serien i ordning

Om du vill titta på Yellowstone-universums tidslinje i kronologisk ordning är det korrekta visningsordningen att börja med 1883, följt av 1923 och slutligen Yellowstone. För en optimal TV-upplevelse, se till att följa denna ordning och upplev berättelserna om Dutton-familjen från början till slut och det kan du göra på C MORE. Missa inte chansen att följa med på en resa genom historien och upptäck hur allt började med 1883. Se sedan hur berättelsen utvecklas i 1923 innan den kulminerar i den spännande serien Yellowstone. Så varför vänta? Börja titta på dessa populära TV-serier idag och upplev en oförglömlig resa genom tid och rum i det vackra Montana.
Utforska det pittoreska Montana genom att följa den spännande serien om den mäktiga ranchägarfamiljen Dutton. Serien skildrar deras ständiga kamp för att behålla kontrollen över sin mark och sina tillgångar. Som överhuvud för familjen, måste John Dutton ta till alla medel för att försvara sitt imperium och skydda sina nära och kära från både yttre och inre faror när ranchen hotas av ondsinta landutvecklare.

Upptäck den dramatiska berättelsen om en familj som kämpar mot alla odds för att bevara sin arv och deras historia. Följ med på en resa genom den vackra Montanas landskap och upplev spänningen när John och hans familj kämpar mot alla hinder för att bevara sin ranch.

Kom och följ med på en hisnande resa genom en av USA:s mest natursköna delstater och upplev kampen om överlevnad på nära håll. Serien om Dutton-familjen är en berättelse om passion, lojalitet och hårt arbete – en perfekt kombination för en oförglömlig TV-upplevelse.
Se Yellowstone här!

Inlägget är reklam för C More och innehåller annonslänkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait