Jujutsu Kaisen:0 Sverigepremiär!

Klart: Anime-succén ”Jujutsu Kaisen 0: The Movie” kommer till Sverige


Väntan är äntligen över, Jujutsu Kaisen 0: har äntligen fått ett datum!
De senaste årens rekordartade biofenomen från Japan, det började med Your Name, Makoto Shinkais första storfilm som fick hela världen att tappa andan, det var den fjärde största biljettförsäljningen för en film i Japan, i anime kategorin endast överträffat av Spirited Away. Han är nu erkänd som studio Ghiblis, Hayao Miyazakis arvtagare. Men mer om det kommer senare.
”Jujutsu Kaisen 0” – Är en prequel till animeserien Jujutsu Kaisen, eftersom den utspelar sig innan själva serien så gör det inget om du inte har sett den innan. Jujutsu Kaisen 0 har gjort en liknande resa som just Your Name, och eftersom att den redan haft premiär i båda Japan och USA vet vi att den har fått väldigt goda recensioner, precis som serien.

När har Jujutsu Kaisen 0: premiär?

Datumet för premiären är den 3 juni. Och ni som inte kan vänta kör igång och kika igenom serien.

Precis som Your Name har Jujutsu Kaisen 0 mottagits med öppna famnar. Filmen har extremt positiva reviews både från Japan och Usa. Den beskrivs av the Guardian som en mästerlig coming of age.

Vad handlar Jujutsu Kaisen 0: om?

Yuta Okkotsu är besatt hans barndomsvän Rikas ande, hon är inte längre den söta tjej som han en gång kände, hennes ande har blivit förbannad, hon framstår nu som en ond ande som skyddar Yuta mot sin vilja.
Detta är bara en personlig teori, men kärlek är den största förbannelsen av dem alla. Jujutsu Kaisen:0 skildrar Yuta Okkotsu första tid på den hemlighetsfulla Jujutsu-skolan i Tokyo. I skolan kämpar man med att bedriva just såna andar som Yuta är besatt av.
Precis som serien, så är filmen producerad av MAPPA och regisserad av Sunghoo Park.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait